PRACUJTE TAM, KDE máte jistotu stabilního zaměstnání. 

Jsme Globus, rodinná firma založená už v roce 1828. Jsme hrdí na to, co děláme. Zákazníkům nabízíme kvalitní zboží a vstřícnou obsluhu. Svým zaměstnancům jistotu a budoucnost. Vytváříme takové prostředí, aby se u nás dobře nakupovalo i pracovalo.

 

PROČ PŘIJMOUT VÝZVU PRÁVĚ U NÁS?  Oblast B2B je u nás v plenkách, chceme ji začít rozvíjet a Vy budete mít možnost zásadně tento rozvoj ovlivnit. Je zapotřební provést identifikaci potenciálních firemních klientů a aktivně vyhledávat nové obchodní příležitosti, zároveň vztahy s firemními klienty budovat a udržovat. Určitě bude třeba nastavit a realizovat prodejní plán pro B2B segment. Plán bude nutné následně i vyhodnocovat a B2B aktivity reportovat směrem k vedení společnosti. V rámci společnosti budete spolupracovat s ostatními odděleními, jako je marketing, vlastní výroby (řeznictví, pekařství a gastro) nebo sortimentní management.

 

Koho hledáme? Hledáme člověka, který má zkušenosti v oblasti B2B prodeje, ideálně v přímé interakci s firemními klienty; je schopný identifikovat a vyhodnotit příležitosti pro nové obchodní vztahy, disponuje analytickým a strategickým myšlením, ideálně se znalostí německého / anglického jazyka

 

Spolehnout se můžete na… 

● Férovou mzdu 
● Smlouvu na dobu neurčitou 
● Mzdu, která vám přistane na účtu vždy 11. den v měsíci 
● Před Vánoci 13. mzdu, která v tomto období přichází nejvíc vhod 
● Po třech letech 25 dní na zasloužený odpočinek 
● Příspěvek na penzijní připojištění 6.000,- Kč ročně 
● Příplatky za víkendy nad rámec zákona 
● Stravenky v hodnotě 109,- Kč 
● Zaměstnaneckou slevu 10 % na celý nákup 
● Možnost zvýhodněného volání a datové tarify 
● Partnerskou slevu v síti lékáren Dr. Max 

 

Zaujala Vás naše nabídka? Kontaktujte nás, prosím:


Koordinace