Co zvládneš za 360sekund? Myslíš, že i pizzu? Přijď se o tom přesvědčit do nového konceptu pizzerií a nastartuj kariéru v italském stylu! 

Co tě jako pizzaře čeká?

Pozice pizzaře je základním stavebním kamenem našeho týmu. Tvým hlavní úkolem bude příprava pizzy a dalších produktů – v co nejrychlejším tempu a v co největší možné kvalitě. 
Po příchodu do práce tě čeká důkladná příprava všech potřebných surovin, aby pak ve špičce běželo vše jak po másle. Během ní pak budeš vyvalovat těsto, kompletovat, péct a dávat objednávky dohromady tak, aby byly připravené na rozvoz nebo přímo do rukou našich zákazníků. Je potřeba počítat i s menším úklidem – na restauraci totiž velmi dbáme na dodržování všech hygienických pravidel a čistotu celého prostředí. Nejsložitější pro tebe na začátku může být samotná práce s pizza těstem. Při troše snahy a zručnosti se do toho však během pár dní dostaneš. Rozhodně se není čeho bát. V průběhu celého tréninku budeš mít k ruce zkušené kolegy, kteří tě nenechají ve štychu a vše tě naučí.

Koho hledáme?

Základem úspěchu našeho konceptu je rychlost! Chceme proto do týmu snaživého člověka, který se co nejdříve stane plnohodnotnou posilou celého týmu. Hodit se ti bude zkušenost s prací s těstem. Počítáme ale i s tím, že se ji naučíš až u nás. Navíc doufáme v zodpovědného kolegu, který přijde do práce vždy tak, jak se domluvíme. Zakládáme si na dobré náladě! S úsměvem na tváři si nás proto všechny získáš.

Co za to?

- Férové mzdové ohodnocení, které napřímo ovlivňuješ svým výkonem a dobře odvedenou prací. 
- Plánování směn v režimu krátký/dlouhý týden. 
- Plné břicho – na každé směně si můžeš dopřát jídlo, na které tě rádi pozveme. 
- Pokud máš ambice posouvat se dál, můžeš časem postoupit na vyšší pozici. 
- Patříme ke stabilním a zdravým firmám na českém trhu. Výplata na pásku a peníze 15. dne v měsíci na účtu jsou pro nás samozřejmostí. 
- Tvé sportovní aktivity podpoříme dotovanou Multisport kartou.


BB/360 Pizza - Vodičkova