Jestliže hledáš práci v mladém a energickém kolektivu, máš chuť se posouvat a učit se novým věcem a jen tak se nevzdáváš, tak čti dál...

CO TĚ JAKO CREW ČEKÁ?

· Začneš v kuchyni, kde budeš mít na starost přípravu všech surovin, kompletaci baget, pečení patatas, zapékání produktů a mnoho dalšího.

· Budeš se učit všechny naše standardy a hygienické normy.

· Po základech v kuchyni se přesuneš na servis, kde tě naučíme pracovat s kasou, pravidla, jak komunikujeme s našimi zákazníky, přípravu nápojů, kompletaci objednávek a jejich výdej.

JAK TO U NÁS FUNGUJE?

· Po celou dobu tréninku budeš mít k ruce svého trenéra, propracovaný tréninkový plán a e-learning. Není se, proto čeho bát ?

· Počítej s tím, že naše restaurace funguje od pondělí do neděle. Máme proto klasicky osmihodinové dopolední nebo odpolední směny napříč celým týdnem. Provoz totiž musíme všichni společnými silami pokrýt.

 

KOHO HLEDÁME?

· Hledáme parťáky, kteří nám zapadnou do týmu. Jsou flexibilní a co nejdříve se stanou plnohodnotnou posilou celého týmu.

· Hodit se ti bude zkušenost z jiného fastfoodového řetězce anebo restauračního provozu. Nebráníme se však ani naprostým nováčkům bez zkušeností, kterým s jejich tréninkem pomůžeme.

· Těšíme se na zodpovědné kolegy, kteří přijdou do práce s dobrou náladou! S úsměvem na tváři si nás proto všechny získáš.

· Pokud máš ambice posouvat se dál, můžeš časem postoupit na vyšší pozici.


Crocodille ČR, spol. s r.o.