PRACUJTE TAM, KDE si vážíme samostatnosti při práci a rozhodování.

Jsme Globus, rodinná firma založená už v roce 1828. Jsme hrdí na to, co děláme. Zákazníkům nabízíme kvalitní zboží a vstřícnou obsluhu. Svým zaměstnancům jistotu a budoucnost. Vytváříme takové prostředí, aby se u nás dobře nakupovalo i pracovalo.

Co vás čeká?

Na této pozici budete mít na starosti správu validačních procesů, jejichž cílem je kontrola kvality dat. Bude na vás, abyste navrhovali a vyvíjeli SQL skripty, včetně procedur a funkcí, a upravovali VBA skripty nebo je přepisovali do .NET. Důležitou součástí vaší práce budou i přijímání a realizace Business požadavků, správa a úpravy reportů v Power BI, a také návrh a vývoj nových workflow.

Současně budete pracovat na návrhu a vývoji pro nové iniciativy v oblasti Data Managementu a poskytovat konzultace a poradenské činnosti.

 

Koho hledáme
Pro tuto roli hledáme kandidáta se středním nebo vysokoškolským vzděláním s IT zaměřením. Znalost anglického jazyka je výhodou. Požadujeme znalosti MS Office, SQL, SSIS, .NET, VBA a Power BI. Oceníme analytické a logické myšlení, chuť učit se novým věcem, schopnost kolektivní spolupráce a smysl pro detail.

Férová mzda a řada dalších benefitů
● Smlouvu na dobu neurčitou
● Mzdu, která vám přistane na účtu vždy 11. den v měsíci
● Před Vánoci 13. mzdu, která v tomto období přichází nejvíc vhod
● Po třech letech 25 dní na zasloužený odpočinek
● Příspěvek na penzijní připojištění 6000,- Kč ročně
● Příplatky za víkendy nad rámec zákona
● Příspěvek na stravování v hodně 100,- Kč (hradí Globus)
● Zaměstnaneckou slevu 15 % na celý nákup
● Čisté a velké zázemí
● Možnost zvýhodněného volání a datové tarify 
● Partnerskou slevu v síti lékáren Dr. Max

Fajn, že jste dočetli až se


Koordinace